“Ziua Porţilor uitate deschise” - Epistolă neoficială



Dragii mei,
La sediul filialei Buzău a LOCB s-a primit, pe surse, o informaţie conform căreia veţi pleca în vizite de lucru prin ţară.
Bineînţeles, ne bucurăm şi vă aşteptăm şi pe la noi .Ne vom mobiliza exemplar. Dorim să organizăm o seară multiculturală şi pentru acest lucru vă cerem sprijinul. În sediul filialei vom amenaja de sărbatori “Ziua Porţilor uitate deschise” când sperăm sa fim vizitaţi atât de buzoieni cât şi de nebuzoieni. Oaspeţii vor participa la un program artistic susţinut chiar de ei şi vor degusta produsele aduse de acasă. Avem însă, o problemă pe care vă rugăm să o rezolvam îimpreună. Pentru ca ospitalitatea buzoiană excesivă , mai ales în timpul campaniilor, ne-a determinat la o risipă, fără precedent, a rezervelor strategice de alcool ardelenesc
va trebui să apelăm la importul acestui lichid căutat.
Vă rugăm să interveniţi pe lângă subalternii dvs din celelalte filiale, pentru a ne reface proviziile de substanţe active necesare bunei dispoziţii.
Ne scuzaţi curajul, chiar tupeul, cu care v-am abordat îintr-o problema aşa de delicată.
Cu speranţa că vom savura minunata licoare cu care ne-aţi obişnuit de ceva timp, vă urăm o şedere plăcută la colegii mei, preşedinţi de filiale.
Jan Manta –prof în mediul rural

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre apariţia corupţiei în Ţara Românească * - de Vasile Mihai Olaru

      Studierea corupţiei în timpul Vechiului Regim (secolul al XVI-lea – primele decenii ale secolului al XIX-lea) în sud-estul Europ...

Comentarii

Translate this blog