Secția de tricotaj și manufactură în manuscrise. Anunț important!




Ion Barbu
Confecționăm jurnale adevărate care conțin istorii personale. Creăm trecuturi credibile, povești de viață senzaționale, spargem monotonia zilelor dvs. Redactăm mărturii explozive în genul Annei Frank (pentru adolescente), Mihail Sebastian (pentru celibatari), Lev Tolstoi (dacă sunteți căsătorit). Oferim garanția spectaculozității și ineditului documentar al manuscrisului. Facem din fiecare zi a dvs. o istorie demnă de povestit. Veți avea șansa să intrați în manualele de limba și literatura română la capitolul „literatura de frontieră de prim plan” sau în manualele de istorie la capitolul „istoria cotidiană, istoria personală, istoria trăită”. Redactăm mărturii șocante cu potențial de știre de tip „breaking news”. Vă promovăm propria imagine prin cel mai nou sistem de marketing. 100 ron – jurnalul cu 10 zile de însemnări a zece fragmente fiecare. Ofertă la jurnale de adolescență: 200 ron – jurnalul din perioada pubertății. Vă lăsăm să alegeți stilul (liric, telegrafic, filozofico-mistic, becalian, gidian etc.) și orientarea tematică (jurnal de idei, jurnal filozofic, jurnal de călătorie, jurnal de TIFF etc.). Confecționăm tipare de jurnal ce pot ține loc de operă literară, cont de facebook, teză de doctorat. La pachet, sculptăm și statui pentru posteritate. Merită să investiți într-un jurnal cu potențial de bestseller!
Nu plagiem. Rugăm seriozitate. Oferim confidențialitate.

3 comentarii:

  1. un jurnal contrafacut din anii `80 care sa documenteze disidenta mea se poate va rog? cam spre ce suma s-ar putea ridica costurile? mentionez ca sunt un important istoric clujean care, din motive lesne de inteles, nu imi pot dezvalui identitatea pe acest blog.
    va las adresa mea de mail pentru contact: istoricul_anticomunist_in_postcomunism@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru o astfel de cerere ar trebui sa dati si cateva date biografice. fie ele si fictive. prin ce orase v-ati desfasurat disidenta din functiile de director de institutii sau cadru in invatamantul superior? colaborati cumva la revista Vitralii? Ati fost reactivat si in postcomunism?

    RăspundețiȘtergere
  3. ptr a putea lua in considerare cererea dvs,va rugam sa ne transmitetzi ;cit de sanatoasa va este originea,daca si cit atzi fost exploatat de regimul burghezo-moshieresc,familia a participat la Alba Iulia in 1918 ?
    Transmitetzi aceste informatzii la adresa :albimtotzicomunistii@romanicamare.ro

    RăspundețiȘtergere

Despre apariţia corupţiei în Ţara Românească * - de Vasile Mihai Olaru

      Studierea corupţiei în timpul Vechiului Regim (secolul al XVI-lea – primele decenii ale secolului al XIX-lea) în sud-estul Europ...

Comentarii

Translate this blog