Treceți la conținutul principal

Incendiar! Revoluţia neolitică parte a complotului iudeo-mason - de Epifunny Norocel


Vas inscripţionat cu fragmente din Protocoalele Înţelepţilor Sionului


„au pus stăpînire în toate ţările pe finanţe, industrie, comerţ, presă [...] nu puteau lăsa să le scape din mînă un instrument de dominaţie aşa de minunat cum avea să fie masoneria încăpută pe mâinile lor. Otrava ateistă din însăşi embrionul masonic trebuia ţinută şi exploatată în interesul iudaismului. Şi ei şi-au dat seama, ei au început să susţină sectele, ei au început să facă marile revoluţii în Spania, în Porugalia, în Rusia efectiv. Sunt de natură masonică şi au la bază pe evrei. Evreii care sunt duşmanii lui Hristos. Acei evrei. În revoluţiile franceze, şi în 1848, şi în 1870 şi francmasonii şi-au avut partea lor, iar dezastrul Franţei în al doilea război se datorează în întregime comunismului care este opera masoneriei...”[1]
După cum a demonstrat prea vrednicul de cămaşă de forţă (fie ea şi verde) părintele Amfilohie Brânză, citând din clasicii interbelici, prea puţin cunoscuţi publicului contemporan atent secularizat, iudeo-masoneria ţine, încă, cu dinţii să împlinească programul cuprins în faimoasele Protocoale ruseşti ale Sionului. Cuprins de înălţătoare trăiri scenice, inspirat de modelul apoplexic al unor pastori mainstream (din Lumea Nouă)  şi purtat pe aripile cuvântului de o sfântă şi justificată mînie, preacucernicul părinte Amfilohie, din şirul de revoluţii orchestrate de-a lungul veacurilor de către partea întunecată a Forţei (întruchipată aici de iudeo-masonerie), a omis câteva (revoluţii şi mari prefaceri ale omenirii) extrem de  importante pentru înţelegerea adevăratelor proporţii ale complotului. Menţionăm că smerita noastră  adăugire se fundamentează pe cunoaşterea deplină a operelor marilor clasici ai luptei anti-iudeo-masonice[2].

Cea mai straşnică lovitură dată umanităţii minuţios orchestrată de uneltele şi cozile de topor (de piatră) ale masoneriei, a fost REVOLUŢIA NEOLITICĂ. Consecinţele, după cum se observă şi astăzi, au fost dezastroase. Forţa de manipulare, inoculare şi sabotare a masoneriei a fost demonstrată din plin pentru întâia oară. Strămoşii noştri, dârji vânători-culegători, au fost înşelaţi de abila propagandă iudeo-masonică în favoarea agriculturii. Această satanică preocupare izvorâtă din mîinile ucigaşe ale lui Cain (primul iudeo-mason atestat documentar) a adus un surplus inutil de proteine. Toată această înşelătoare binefacere (asemeni multora din zilele noastre) a avut ca unic şi diabolic scop crearea unei pieţe de desfacere pentru nou apărutele vase de ceramică produse de către aceşti oameni fără Dumnezeu, olarii iudeo-masoni. Bineînţeles că am putea înşira şi alte revoluţii mai mici, dar spaţiul pus la dispoziţie de către prietenii noştri din Ligă, nu ne permite să detaliem.
Trecem direct la o altă lovitură dată umanităţii şi înaltului ei scop teleologic: REVOLUŢIA INDUSTRIALĂ. Concepută în amănunt în laboratoarele francmasoneriei britanice, la puţină vreme după ce dăduse lovitura cu revoluţia dramaturgică a lui Shakespeare, această teribilă înnoire şi provocare a tulburat adânc minţile şi mâna de lucru a semenilor noştri. Gândiţi-vă doar, cât rău au făcut satanicele locomotive care au tulburat profund şi iremediabil liniştea de sihăstrie a ţării Moldovei şi a întregii Grădini a Maicii Domnului.
Pomenim doar în trecere faimoasa Revoluţie de Catifea, operă a croitorilor evrei din Praga. Revoluţia informatică, cea mai recentă operă malefică a marelui complot iudeo-masonic, otrăveşte sufletele şi minţile poporului bombardându-l cu kilobiţi, gigabiţi şi cernobiţi.
Nu trebuie să uităm niciodată că la baza tuturor revoluţiilor puse la cale de iudeo-masonerie stă prima lor izbândă: MIŞCAREA DE REVOLUŢIE A PĂMÂNTULUI.[1] http://www.youtube.com/watch?v=41-IaQwVGlA, Părintele Amfilohie Brânză demască masoneria. Partea a III-a.
[2] Emeritul profesor şi ideiolog A.C. Cuza, Paulescu (inventatorul insulinei şi promotorul unor metode ştiinţifice de combatere a conspiratorilor, Corneliu Vadim Tudor, Ghe. Funar etc.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai popular fake news din România

Există în mass-media autohtonă, aia care se pretinde quality și e luată ca atare de către o bună parte din populația cu pretenții, o panică și revoltă constante față de fenomenul fake news. De vreun an și ceva suntem lămuriți, din cînd în cînd, despre acest mare și pervers bai, despre cît de dăunător este, cui folosește și cum funcționează. Acestui militantism anti-fake news se adaugă tot mai des articole și luări de poziție despre propaganda dușmană, adică rusească, consumatorii de media fiind, de asemenea, lămuriți cum stă treaba și cu acest pericol care mișună printre noi corupînd minți și suflete. Pe o astfel de platformă quality am citit zilele astea un articol despre parșiva propagandă rusă, în cursul căruia jurnalista reamintea o lămurire clișeu:
Încă din anii 70au fost studiate modurile în care un mesaj fals ajunge să fie receptat ca adevărat de auditoriu. Concluziile la care au ajuns cercetătorii au fost că simpla repetare a unui mesaj îl face să fie receptat drept credibil.…

Autonomia sașilor în Transilvania - Sándor Vogel

Convieţuirea comunităţilor cu statut juridic diferit a caracterizat societatea medievală din Europa. Ulterior, aceste practici juridice au fost codificate iar pe baza lor comunităţile delimitate teritorial au dispus de privilegii şi au format corpuri juridice unitare. O caracteristică deosebită a Regatului Ungariei a fost acordarea de privilegii anumitor grupuri etnice, cum ar fi secuii, iazigii, cumanii, saşii din Zips (Spi) şi Ardeal. Toate acestea stau în legătură cu activitatea de consolidare statală dusă de regii maghiari, al căror interes primordial a fost popularea ţării, exploatarea resurselor ei economice şi apărarea militară. În Transilvania, saşii au beneficiat de cel mai complet şi mai durabil sistem de privilegii. Acest grup etnic redus numeric, colonizat în mai multe valuri de către regii maghiari în secolele 12-13, a devenit, datorită privilegiilor sale, un important factor economic, cultural şi chiar politic. Deoarece poporul săsesc s-a menţinut în primul rând datorită…

Discipolii lui Noica în România post-decembristă - de Felician Velimirovici

Ce au făcut intelectualii din „grupul Noica” odată ieşiţi din comunism? În primul rând, încă de la începutul perioadei post-decembriste ei şi-au asumat un rol civic în societatea românească, asumare care s-a manifestat prin coagularea lor în jurul unor reviste care propuneau solidarităţi intelectuale centrate pe valorile democraţiei liberale, pro-occidentale, ale societăţii deschise şi care manifestau atitudini net anti-comuniste şi anti-feseniste (revista 22, Dilema, etc.). La 30 decembrie 1989, profesorul Gabriel Liiceanu a publicat cunoscutul său Apelcătrelichele în care recomanda Nomenklaturii partidului comunist şi în general tuturor celor care „au făcut cu putinţă oroarea” vreme de 40 de ani căinţa şi retragerea din spaţiul public românesc: „Nu mai apăreţi la televiziune, nu mai scrieţi în ziare, nu vă mai ridicaţi glasul decât pentru o scurtă căinţă, căci altfel îl ridicaţi din nou în minciună. Lăsaţi cuvintele să spună ce spun, nu mai folosiţi o vreme vorbele demnitate, libert…

Comentarii