Treceți la conținutul principal

Incendiar! Revoluţia neolitică parte a complotului iudeo-mason - de Epifunny Norocel


Vas inscripţionat cu fragmente din Protocoalele Înţelepţilor Sionului


„au pus stăpînire în toate ţările pe finanţe, industrie, comerţ, presă [...] nu puteau lăsa să le scape din mînă un instrument de dominaţie aşa de minunat cum avea să fie masoneria încăpută pe mâinile lor. Otrava ateistă din însăşi embrionul masonic trebuia ţinută şi exploatată în interesul iudaismului. Şi ei şi-au dat seama, ei au început să susţină sectele, ei au început să facă marile revoluţii în Spania, în Porugalia, în Rusia efectiv. Sunt de natură masonică şi au la bază pe evrei. Evreii care sunt duşmanii lui Hristos. Acei evrei. În revoluţiile franceze, şi în 1848, şi în 1870 şi francmasonii şi-au avut partea lor, iar dezastrul Franţei în al doilea război se datorează în întregime comunismului care este opera masoneriei...”[1]
După cum a demonstrat prea vrednicul de cămaşă de forţă (fie ea şi verde) părintele Amfilohie Brânză, citând din clasicii interbelici, prea puţin cunoscuţi publicului contemporan atent secularizat, iudeo-masoneria ţine, încă, cu dinţii să împlinească programul cuprins în faimoasele Protocoale ruseşti ale Sionului. Cuprins de înălţătoare trăiri scenice, inspirat de modelul apoplexic al unor pastori mainstream (din Lumea Nouă)  şi purtat pe aripile cuvântului de o sfântă şi justificată mînie, preacucernicul părinte Amfilohie, din şirul de revoluţii orchestrate de-a lungul veacurilor de către partea întunecată a Forţei (întruchipată aici de iudeo-masonerie), a omis câteva (revoluţii şi mari prefaceri ale omenirii) extrem de  importante pentru înţelegerea adevăratelor proporţii ale complotului. Menţionăm că smerita noastră  adăugire se fundamentează pe cunoaşterea deplină a operelor marilor clasici ai luptei anti-iudeo-masonice[2].

Cea mai straşnică lovitură dată umanităţii minuţios orchestrată de uneltele şi cozile de topor (de piatră) ale masoneriei, a fost REVOLUŢIA NEOLITICĂ. Consecinţele, după cum se observă şi astăzi, au fost dezastroase. Forţa de manipulare, inoculare şi sabotare a masoneriei a fost demonstrată din plin pentru întâia oară. Strămoşii noştri, dârji vânători-culegători, au fost înşelaţi de abila propagandă iudeo-masonică în favoarea agriculturii. Această satanică preocupare izvorâtă din mîinile ucigaşe ale lui Cain (primul iudeo-mason atestat documentar) a adus un surplus inutil de proteine. Toată această înşelătoare binefacere (asemeni multora din zilele noastre) a avut ca unic şi diabolic scop crearea unei pieţe de desfacere pentru nou apărutele vase de ceramică produse de către aceşti oameni fără Dumnezeu, olarii iudeo-masoni. Bineînţeles că am putea înşira şi alte revoluţii mai mici, dar spaţiul pus la dispoziţie de către prietenii noştri din Ligă, nu ne permite să detaliem.
Trecem direct la o altă lovitură dată umanităţii şi înaltului ei scop teleologic: REVOLUŢIA INDUSTRIALĂ. Concepută în amănunt în laboratoarele francmasoneriei britanice, la puţină vreme după ce dăduse lovitura cu revoluţia dramaturgică a lui Shakespeare, această teribilă înnoire şi provocare a tulburat adânc minţile şi mâna de lucru a semenilor noştri. Gândiţi-vă doar, cât rău au făcut satanicele locomotive care au tulburat profund şi iremediabil liniştea de sihăstrie a ţării Moldovei şi a întregii Grădini a Maicii Domnului.
Pomenim doar în trecere faimoasa Revoluţie de Catifea, operă a croitorilor evrei din Praga. Revoluţia informatică, cea mai recentă operă malefică a marelui complot iudeo-masonic, otrăveşte sufletele şi minţile poporului bombardându-l cu kilobiţi, gigabiţi şi cernobiţi.
Nu trebuie să uităm niciodată că la baza tuturor revoluţiilor puse la cale de iudeo-masonerie stă prima lor izbândă: MIŞCAREA DE REVOLUŢIE A PĂMÂNTULUI.[1] http://www.youtube.com/watch?v=41-IaQwVGlA, Părintele Amfilohie Brânză demască masoneria. Partea a III-a.
[2] Emeritul profesor şi ideiolog A.C. Cuza, Paulescu (inventatorul insulinei şi promotorul unor metode ştiinţifice de combatere a conspiratorilor, Corneliu Vadim Tudor, Ghe. Funar etc.

Postări populare de pe acest blog

Cum poți supraviețui cu minimul pe economie + bonuri și, în același timp, să scapi de acuzația de lene și nemuncă? Studiu de caz.

Cu cîteva luni în urmă scriam pentru Gazeta de Artă Politică un scurt material despre tăietorii/furnizorii de lemne din mediul rural, bazîndu-mă pe cazurile a cîtorva persoane cu care am avut contact direct. Săptămîna trecută m-am pomenit că am nevoie de o căruță de lemne, așa că m-am interesat să văd cine mă poate ajuta. Spre deosebire de anii trecuți, nu am mai văzut căruțași umblînd și oferindu-se să-ți vîndă sau aducă lemne. Cică s-a intrat tare în ei, că nu se mai putea. Într-un final, cineva tot m-a servit și m-a lămurit că nu știe care-i faza cu lemnele, că pentru el asta e o activitate ocazională, de nevoie. Pentru că are serviciu, fiind angajat la Fujikura. Între o rundă de tăiat lemne și două țigări, m-a lămurit cum e cu traiul de angajat și de ce a ajuns cu lemnele duminică după masă și nu sâmbătă, precum ne fusese înțelegerea. A băgat ore suplimentare la muncă vineri noaptea, pînă la 6 dimineața. Apoi, ajuns acasă, a trebuit să meargă la scos de cartofi pe petecul lor de t…

Despre descurcăreală și succes. Patru povești

Se dau cîteva cazuri.
1. Angela (52 de ani) a lucrat cîțiva ani la Textila, la Năsăud. Cînd s-a stricat treaba a făcut cîteva ture de străinătate, la șparanghel în Germania și apoi la șters la cur și îngrijit bătrîni prin Germania și Austria. Ba cu contract, ba la negru, cum se putea. Pînă și-a purtat cei doi copii prin facultate. A mai încercat și în satul natal, dar în afară de posturi de vînzătoare la alimentara din localitate n-a găsit. Bani puțini, mult de lucru, fără nicio legătură cu respectarea orelor de muncă prevăzute de cadrul legal. O dureau picioarele de la atîta stat în picioare. Dar măcar era acasă, între ai săi. Prea multe opțiuni nu avea iar pînă la pensie era mult. De lucru mai găsea, una alta, dar fără contract. Ba la o sapă, ba mai cosea cîte ceva (avea mașină de cusut și pricepere, că doar lucrase la „Textila”), mai ales de cînd începuse nebunia cu iile și hainele de inspirație tradițională. Dar la vîrsta ei beteșugurile dau tîrcoale, putînd pica pradă neputinței o…

Punk Was Not Dead: Aventuri de Coteț

Prin anii nouăzeci, cînd copilăream pe la Telciu și-mi plimbam cizmele prin slotăraia de pe Valea lui Stan și Zugău, nu prea aveam habar că sunt/urmează să devin un om recent, cu atît mai mult în momentele extrem de enervante cînd mă trezeau ai mei înainte de 8, ca să duc vacile pe imașul de deasupra gării. Mai grav, habar n-aveam că o să devin punk înainte de a avea buletin și că voi realiza contribuția pe care am adus-o eu muzicii, culturii și idealului punk, doar în anii facultății, cînd eram deja plecat de multă vreme dintre dealuri și balegi. Îmi plimbam prin colb și slotăraie nu doar cizmele sau bascheții, în funcție de sezon, ci și ignoranța și entuziasmul hrănit, în primul rînd de TV-ul nostru Olt, alb negru, de pe măsuța cu mileu. Și asta se întîmpla vara, cînd la ora aia abia începeau să se încingă corturile prin Vama Veche și prelatele teraselor de pe litoralul de unde ne transmiteau seara emisiuni despre cum se distrează lumea și cum se trăiește viața din plin. Uneori mă …

Comentarii