Precizare III - Becali a fost respins!



Aducem la cunoştinţa onorabilior noştri cititori următoarele:
Cererea numitului George Becali, zis Gigi, de a deveni membru al Ligii Oamenilor de Cultură Bonţideni a fost respinsă în unanimitate de Consiliul Dirigent al celor 5, reunit într-o video-şedinţă de urgenţă pe data de 9 Octombrie. În pofida ofertei acestuia de a cumpăra  toată Bonţida pentru Ligă şi de a aduce consultanţii săi politici drept arendaşi, iobagi, pe viitoarele domenii ale Ligii; de a cumpăra Castelul Banffy şi de a-l oferi Ligii drept sediu central după finalizarea migăloasei restaurări făcută, bineînţeles, tot din banii săi; în pofida promisiunii de a învăţa în decurs de 2 ani limba maghiară (doar vorbit) şi de a ridica, pe şpese proprii, un bust prozatorului Miklós Bánffy în centrul satului; de a finanţa traducerea, în premieră, în limba română a "Trilogiei transilvane” a aceluiaşi pomenit prozator şi de a sprijini înfiinţarea Fondului de Stipendii  pentru doctoranzii subfinanţaţi şi hăituiţi de spectrul şomeriei; totul în schimbul funcţiei de simplu membru (chiar şi doar corespondent), membrii de bază ai aşezământului bloggeristic din bazinul intrasomeşan au luat înţeleapta hotărâre de a declina oferta prezentată.
Tot pe această cale ţinem să anunţăm că propunerea de privatizare a Ligii prin cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni de către domnul Dan Diaconescu, în schimbul a 32 de saci cu bani (40 milioane de euro, după spusele sale şi ale cărăuşilor care-l însoţeau), rămaşi scoşi din bancă în urma eşecului Oltchim, a fost, de asemenea, respinsă. Dorinţa sa de a schimba numele Ligii Oamenilor de Cultură Bonţideni în Liga Poporului de Cultură Bonţidean fiind considerată inacceptabilă.

5 comentarii:

  1. Umblă vorba prin sat că Becali vrea să se răzbune, umilit fiind de acest refuz categoric, şi că drept represalii, va cumpăra castelul Banffy pentru el şi-l va sufla tot în aur!

    RăspundețiȘtergere
  2. Surse prezente la faţa locului informează că cetăţenii comunei Bonţida, de toate etniile şi toate vârstele, la auzirea veştii, au ieşit entuziaşti pe străzile satului să sărbătorească verticalitatea organizaţiei locale. Chiar în acest moment, în faţa sediului LOCB, cetele însufleţite ale fiilor satului, scandează viguros "Nu ne vindem liii-ga! Nu ne vindem liii-ga!" şi "Astăzi în Bonţi-da! mâine-n Atlanti-da!". Nu suntem siguri ce vrea să însemne ultimul slogan, dar avem vaga impresie că este de bine. Felicitări LOCB!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minune! La propunerea lui G. Becali statuia din centrul comunei a lăcrimat. Liga a rămas însă neînduplecată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aceeaşi săteancă15 octombrie 2012 la 13:49

      de adăugat: statuia soldatului necunoscut

      Ștergere
    2. nu cumva soldatul nerecunoscut?

      Ștergere

Despre apariţia corupţiei în Ţara Românească * - de Vasile Mihai Olaru

      Studierea corupţiei în timpul Vechiului Regim (secolul al XVI-lea – primele decenii ale secolului al XIX-lea) în sud-estul Europ...

Comentarii

Translate this blog