marți, 26 aprilie 2011

Meditaţii buzoieneSă trăiţi atent!


De ce?

Scriu cu mare grabă şi nelinişte. Neliniştea se datorează lui Ilya Prigogine, iar graba verilor mei vicepreşedinţi. Dacă primul, cu al lui “Sfârşitul certitudinilor”, mi-a clătinat eşafodajul epistemologic, ceilalţi doi mi-au zgândărit gustul competitiei virtuale prin îndemnul “…don’ preşedinte, trezeşte-te că arde blogu’ !”


C. F. V -ul sau Centrul de furnizare a voturilor, filiala Bz

Sute de voturi pleacă din filiala noastră către orice activitate supusă plebiscitului sau spre oricine solicită, direct sau indirect, sprijin. Suntem mândri că putem influenţa clasamente, realiza ierarhii la nivel zonal sau naţional. Noi hotărâm, dacă ne punem mintea, cine este cel mai talentat român, cel mai român dintre români, dar şi cel mai tare bloguleţ din ţară. Ne-am creat şi o reţea de voluntari cu care să acţionăm eficient în condiţii de vizibilitate şi, mai ales, inteligibilitate reduse. Aşadar, contactaţi-ne, nu fiţi sfioşi!


Decredibilizarea incredibilului

Vameşi corupţi în Malta. Conflict de interese în muntele Athos. Asumarea răspunderii la traversarea unui canal în Veneţia. Magistraţii corecţi îşi văd de treburile lor în Honduras. Plagiatul prin anticipaţie provoacă dispute intelectuale. Demisia de onoare din ”Asociaţia spărgătorilor de bănci“ a hoţului de buzunare. Fonduri nerambursabile atrase doar de cei care se pricep să le atragă. Şi multe altele, în România.
Dacă vă îndoiţi de ceva din cele de mai sus, este un semn că existaţi, încă.


Intreabă-l pe preşedinte!

În cartierul din care provin, oamenii îşi iubeau preşedintele de stradă (deputatul), cândva. Acesta răspundea aproape cu aceeaşi moneda. Nimic nu se petrecea fără ştirea şi aprobarea sa. Supuşii întrebau, iar seful răspundea.Vroiai să faci o ciorbă şi aveai probleme cu reţeta, fuga la preşedinte. Terminai şcoala şi trebuia să-ţi alegi drumul în viaţă, întrebai preşedintele. Când familia dorea un copil, soţul îşi trimitea soţia la preşedinte. Mult se ostenea preşedintele pentru noi. Oamenii se simţeau datori şi, pentru acest lucru, au hotărât să-i mulţumească într-un mod original. Echipa de fotbal a cartierului s-a numit Fotbal Club “Intreabă preşedintele”. Rezultatele imediate: preşedintele a lăcrimat, bunicul a emigrat, iar noi am câştigat campionatul.


Rostul preşedintelui
……………………………………………..NOU!
Filiala buzoiană a LOCB a fost contactată de un cunoscut post de televiziune străin pentru realizarea unui filmuleţ documentar de promovare a culturii prin intermediul blogului, de către amatori . O să vă ţinem la curent cu această conlucrare. Mulţumim conducerii ligii care ne-a facilitat întâlnirea.


Articol nesemnat intenţionatComentarii

Translate this blog