Romanian and Turkish Migrants in London’s Night Economy: the Invisible Workers of the Nocturnal City?

     Probabil mulți dintre cititorii noștri sunt familiarizați cu expoziția de fotografii intitulată Revisiting Romania: Portraits from London” și sponsorizată de filiala londoneză a Institutului Cultural Român, prin care se dorește prezentarea românilor care locuiesc, lucrează și trăiesc în capitala perfidului albion. Prin intermediul celor 35 de fotografii se oferă privitorului o imagine ”curățită” și aranjată a comunității românești, în pofida pretenției de a cuprinde categorii sociale și profesionale cât mai variate. Nu intrăm în detalii, însă, din dorința de a propune și alte perspective asupra comunității românești din Londra, Liga Oamenilor de Cultură Bonțideni recomandă cu căldură un evenimente organizat în cadrul Seminarului de cercetare calitativă din cadrul Facultății de Studii Europene al Universității Babeș-Bolyai. Pentru cei interesați redăm anunțul:


Marti, 7 octombrie, orele 17.00,  Cezar Macarie, Research Fellow la Center for Policy Studies, Central European University, Budapest, va sustine prelegerea cu titlul: ”Romanian and Turkish Migrants in London’s Night Economy: the Invisible Workers of the Nocturnal City?”   Intalnirea are loc in Sala festiva a Academiei, strada Republicii nr.9. si e organizata in cadrul Seminarului de cercetare calitativa. 
Va asteptam! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre apariţia corupţiei în Ţara Românească * - de Vasile Mihai Olaru

      Studierea corupţiei în timpul Vechiului Regim (secolul al XVI-lea – primele decenii ale secolului al XIX-lea) în sud-estul Europ...

Comentarii

Translate this blog