Ce faci duminică?



sursa:http://almanahe-mic.ro/
Având în vedere numeroasele reproşuri venite din partea cititorilor pe adresa redacţiei LOCB, care imputau lipsa de implicare a membrilor ligii pe piaţa de evenimente a bazinului intra-someşan, am lăsat puţin din aerele elitiste şi-am analizat oferta de week-end în materie de loisir şi agrement. În urma unui brainstorming derulat în redacţie am reuşit să întocmim un TOP 4 al celor mai cool evenimente din acest week-end:
    1. Ai tras toată săptămâna cu gândul că în week-end mergi la stadion pentru un meci unde ai contextul optim pentru a-ţi urla nemulţumirea/bucuria ş.a. dar FRF a întrerupt campionatul pentru meciurile echipei naţionale care se vor desfăşura săptămâna viitoare? Nu deznădăjdui! Ai şansa să te manifeşti suportericeşte duminică de la ora 17: 00 în pieţele centrale ale tot mai multor oraşe ale ţării în marele derby Populaţie vs. Guvern & RMGC.

    2. Stagiunea teatrală începe doar în toamnă, aşa că amatorii de spectacole sunt nevoiţi să mai aştepte o vreme ... sau pot lua parte la marele spectacol STRADA E A NOASTRĂ, desfăşurat duminică 1 septembrie de la orele 17:00, concomitent, în multe oraşe ale ţării. O coregrafie impresionantă şi o distribuţie pe măsură după un scenariu imprevizibil aflat în plină redactare. Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.

    3. Ai fost unul dintre cei peste 50.000 de participanţi la show-ul „The Wall” al lui Roger Waters. Ai lăcrimat, ai fost emoţionat profund şi ai strigat din toţi rărunchii împotriva Zidului? Arată-i lui Roger Waters că nu şi-a răcit gura şi chitara degeaba şi participă la partea a II-a a acestui show, duminică, 1 septembrie de la orele 17:00 în piaţa centrală a oricărui oraş din ţară sau străinătate pe care-l preferi.

    4. Pe litoral toamna îşi intră în drepturi izgonind turiştii, circarii şi domniţele bronzate. Predicţiile metereologice anunţă vremuri teribile, astfel că singura şansă de a mai găsi vreun loc aglomerat este să cauţi piaţa centrală a Constanţei sau a altor oraşe din ţară. N-ar fi exclus să fie şi ceva apă dacă forţele de ordine o să aducă tunurile. Toate astea, duminică de la ora 17:00 în ce oraş vrei sau poţi tu.

    4½. Încă trăieşti nostaligia energiei inutil risipite cu ocazia Harlem Shake-ului record din martie? Lasă-ţi costumul acasă, îmbracă-te casual şi hai duminică 1 septembrie, tot în Piaţa Unirii, la ora 17:00 la cel mai electrizant eveniment de la Electric Castle încoace!
Nu te lăsa pradă plictiselii şi resemnării în acest week-end. Ai cel puţin 4½ motive să ieşi din casă! Ştim că ai dat like şi share pe facebook acestor evenimente, aşa că ridică-te de la calculator şi din faţa televizorului şi... acum ori niciodată/ croieşte-ţi o pancartă/ şi spune-ţi păsu'n stradă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre apariţia corupţiei în Ţara Românească * - de Vasile Mihai Olaru

      Studierea corupţiei în timpul Vechiului Regim (secolul al XVI-lea – primele decenii ale secolului al XIX-lea) în sud-estul Europ...

Comentarii

Translate this blog